The Infona portal uses cookies, i.e. strings of text saved by a browser on the user's device. The portal can access those files and use them to remember the user's data, such as their chosen settings (screen view, interface language, etc.), or their login data. By using the Infona portal the user accepts automatic saving and using this information for portal operation purposes. More information on the subject can be found in the Privacy Policy and Terms of Service. By closing this window the user confirms that they have read the information on cookie usage, and they accept the privacy policy and the way cookies are used by the portal. You can change the cookie settings in your browser.
Podczas procesów technologicznych w produktach spożywczych zachodzą zmiany mające korzystny lub niekorzystny wpływ na strawność białka. Strawność to stopień, w jakim składniki odżywcze są przez soki trawienne uwolnione z tkanek roślinnych lub zwierzęcych produktów spożywczych i rozłożone na takie elementy, które mogą być wchłonięte przez błonę śluzową przewodu pokarmowego. Strawność białka podwyższają...
Opracowanie przykładu kosztu dziennej racji pokarmowej o wartości energetycznej 2000 kcal i zestawu produktów zwierzęcych dostarczających 50 g białka zwierzęcego miało na celu przedstawienie doboru produktów o wysokiej i niższej cenie z zachowaniem odpowiedniej wartości odżywczej. Przykłady dotyczące doboru produktów zwierzęcych w zależności od kosztu mają zwrócić uwagę dietetyków na czynnik ekonomiczny...
Set the date range to filter the displayed results. You can set a starting date, ending date or both. You can enter the dates manually or choose them from the calendar.